Hopefield Avenue

London
2009–2010
Client: Private
Project status: Completed
Budget: £0.5m

The extensive remodelling of a victorian town house in London.

This project refurbished and extensively altered a terraced house in Queen's Park. The house was extended into the garden, with a new concrete floor and wall situated under a new rooflight dropping light into the heart of the plan. Oak was used to make floors, joinery and doors throughought the ground floor of the house, with an oak stair leading up through the house. An expansive glazed screen allows the concrete floor to run seamlessly into the garden.

Structural Engineer

Momentum

Contractor

Southpole

Quantity Surveyors

Bernard Bishop

Related projects

Dow Jones Architects
10 Station Parade
Balham High Road
London SW12 9AZ
Find us

T +44 (0) 20 8675 2544
E mail@dowjonesarchitects.com

Follow us on Twitter